faciliteiten

Fitness

Fitness is ideaal voor als u individueel uw figuur en algemene gezondheid wilt bijhouden of verbeteren. Sporten wanneer u wilt. Vul uw sportprogramma in zoals u wilt. Alleen of samen met een trainingsmaatje.

Tijd om wat overgewicht kwijt te raken of een ander doel te behalen? Dan is fitness bij ons iets voor u! De ideale manier om uw doelen te behalen zoals u dat graag zou willen.

Ons team

Shannen
Mijn naam is Shannen. De ervaringen die ik uit mijn eigen sportcarriere heb meegemaakt hebben mij gevormd tot de trainer en de persoon die ik nu ben. Het bleek dat ik aanleg had voor het gewichtheffen en ik begon met een paar kleinere wedstrijden om te kijken wat ik ervan vond. Van het een kwam het ander en ja hoor ik was verkocht, dit vond ik geweldig. In 2015 deed ik mee aan de Nederlandse Kampioenschappen waar ik eerste werd in mijn gewichtsklasse. Dit was ook een kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen in Litouwen. Op de Europese Kampioenschappen werd ik 9e in de -69 A klasse -23. Na het goede presteren werd ik gevraagd om te gaan gewichtheffen voor de tweede Bundesliga in Duitsland. In 2016 had ik mijzelf gekwalificeerd voor de Europese Kampioenschappen in Israël, daar werd ik 10e van de A klasse -23.
Daarnaast heb ik twee jaar gewerkt als Fitness trainer, Bootcamp instructrice en Gewichthef trainer. Sport is mijn passie en ik vind
het hartstikke leuk dat ik het team mag komen versterken bij Total Spirit als Fitness consultant. In september ga ik beginnen met de opleiding Masters Strength and conditioning. Ik vind het erg belangrijk dat er goede begeleiding is, fysieke training is mijn passie en het lijkt mij erg leuk om in de toekomst samen te gaan werken aan jouw doelen.

Boris
Waarom heb ik besloten om hier aan de slag te gaan als trainer? Ik ben zeer gericht op het kweken van vrolijkheid en geluk. De sportschool is een plek waar je een goeie basis voor geluk kan opbouwen namelijk; zelfvertrouwen. Wanneer je last hebt van stress, angst, onzekerheden etc. is het heel lastig om dat zelfvertrouwen te vinden. Gelukkig zullen positieve gedachtes er voor zorgen dat jouw mentaliteit zal versterken. Hoe roep je dit positieve gevoel op? Door de sportschool te gebruiken als uitlaatklep voor je negatieve gevoel.

In de gym kan je leren over doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheid, wilskracht, sociale vaardigheden, werklust, vooruit strevend zijn en hoe je je ronduit lekker in je vel voelt. Zwakte maakt plaats voor trots, zelfvertrouwen groeit en resulteert in vrolijkheid en geluk. Als het je iets lijkt om je fantastisch te voelen aarzel dan niet langer en kom acuut kennismaken!

Fitness begeleiding

Za:09.00 - 12.00 uur

Ma: 08.00 - 12.00 uur | 18.00 - 22.00 uur
Di: 08.00 - 12.00 uur | 18.00 - 22.00 uur
Wo: 08.00 - 12.00 uur | 18.00 - 22.00 uur
Do: 08.00 - 12.00 uur | 18.00 - 22.00 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur | 18.00 - 20.00 uur