faciliteiten

Fitness

Fitness is ideaal voor als u individueel uw figuur en algemene gezondheid wilt bijhouden of verbeteren. Sporten wanneer u wilt. Vul uw sportprogramma in zoals u wilt. Alleen of samen met een trainingsmaatje.

Tijd om wat overgewicht kwijt te raken of een ander doel te behalen? Dan is fitness bij ons iets voor u! De ideale manier om uw doelen te behalen zoals u dat graag zou willen.

Ons team

Shannen Dooley
Mijn naam is Shannen Dooley. De ervaringen die ik uit mijn eigen sportcarriere heb meegemaakt hebben mij gevormd tot de trainer en de persoon die ik nu ben. Het bleek dat ik aanleg had voor het gewichtheffen en ik begon met een paar kleinere wedstrijden om te kijken wat ik ervan vond. Van het een kwam het ander en ja hoor ik was verkocht, dit vond ik geweldig. In 2015 deed ik mee aan de Nederlandse Kampioenschappen waar ik eerste werd in mijn gewichtsklasse. Dit was ook een kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen in Litouwen. Op de Europese Kampioenschappen werd ik 9e in de -69 A klasse -23. Na het goede presteren werd ik gevraagd om te gaan gewichtheffen voor de tweede Bundes liga in Duitsland. In 2016 had ik mijzelf gekwalificeerd voor de Europese Kampioenschappen in Israël, daar werd ik 10e van de A klasse -23.
Daarnaast heb ik twee jaar gewerkt als Fitness trainer, Bootcamp instructrice en Gewichthef trainer. Sport is mijn passie en ik vind
het hartstikke leuk dat ik het team mag komen versterken bij Total Spirit als Fitness consultant. In september ga ik beginnen met de opleiding Masters Strength and conditioning. Ik vind het erg belangrijk dat er goede begeleiding is, fysieke training is mijn passie en het lijkt mij erg leuk om in de toekomst samen te gaan werken aan jouw doelen.

Daniel Hofenk
Mijn naam is Daniel Hofenk en ik woon in Nijmegen. Ik ben fitnesstrainer / personal trainer geworden, omdat mijn liefde en passie voor sport een perfecte combinatie vormen om mensen met verschillende trainingen te helpen. Wat ik ervaar als fitnesstrainer / personal trainer is dat iedereen zijn/haar eigen manier van trainen heeft, iedereen compenseert op een andere manier. Iedereen heeft zijn/haar eigen manier van motivatie die helpt. Bij elke training en bij elk lid moet ik scherp blijven, en dat maakt het werk extra leuk.
Op jonge leeftijd begon ik met fitness, later kwamen hier spinnen bij en andere Les Mills programma's. Deze sporten beoefen ik nog steeds en dit zorgt ervoor dat ik constant bijleer én vooral zelf fit blijf. De drang om telkens bij te leren op het gebied van fitness resulteerde in het volgen van diverse opleidingen. Waaronder een Personal Trainer opleiding, welke mij ontzettend veel theorie- en praktijkkennis heeft gebracht.

Fitness begeleiding

Ma: 08.00 - 12.00 uur | 18.00 - 22.00 uur
Di: 08.00 - 12.00 uur | 18.00 - 22.00 uur
Wo: 08.00 - 12.00 uur | 18.00 - 22.00 uur
Do: 08.00 - 12.00 uur | 18.00 - 22.00 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur | 18.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 12.00 uur