faciliteiten

Fitness

Fitness is ideaal voor als u individueel uw figuur en algemene gezondheid wilt bijhouden of verbeteren. Sporten wanneer u wilt. Vul uw sportprogramma in zoals u wilt. Alleen of samen met een trainingsmaatje.

Tijd om wat overgewicht kwijt te raken of een ander doel te behalen? Dan is fitness bij ons iets voor u! De ideale manier om uw doelen te behalen zoals u dat graag zou willen.

Ons team

Shana
Om in een paar woorden mij te omschrijven: zeer sociaal, energiek, verantwoordelijk, nauwkeurig, netjes en een passie voor sporten en bewegen.

De reden dat ik ben begonnen als fitness instructeur/personal trainer is dat het bezig zijn met mensen en sport mij veel energie geeft. Sporters begeleiden en motiveren naar hun doel, maar vooral naar het fitter voelen. Het is niet alleen dat momentje in de sportschool, maar vooral het gevoel wat doorwerkt naar de dagelijkse bezigheden.

Voor mij is het een zeer bewuste keuze geweest om mijn kantoorbaan in te wisselen voor een baan in de sport. Het is een ‘way of life’ en dan is het prachtig om daarvan tevens je beroep te kunnen maken. Goede begeleiding is belangrijk en ik ga graag samen met jou aan de slag voor het verbeteren van de trainingen, het enthousiast blijven en het bereiken van de doelen.

Boris
Waarom heb ik besloten om hier aan de slag te gaan als trainer? Ik ben zeer gericht op het kweken van vrolijkheid en geluk. De sportschool is een plek waar je een goeie basis voor geluk kan opbouwen namelijk; zelfvertrouwen. Wanneer je last hebt van stress, angst, onzekerheden etc. is het heel lastig om dat zelfvertrouwen te vinden. Gelukkig zullen positieve gedachtes er voor zorgen dat jouw mentaliteit zal versterken. Hoe roep je dit positieve gevoel op? Door de sportschool te gebruiken als uitlaatklep voor je negatieve gevoel.

In de gym kan je leren over doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheid, wilskracht, sociale vaardigheden, werklust, vooruit strevend zijn en hoe je je ronduit lekker in je vel voelt. Zwakte maakt plaats voor trots, zelfvertrouwen groeit en resulteert in vrolijkheid en geluk. Als het je iets lijkt om je fantastisch te voelen aarzel dan niet langer en kom acuut kennismaken!

Fitness begeleiding

Za:09.00 - 12.00 uur

Ma: 08.00 - 12.00 uur | 18.00 - 22.00 uur
Di: 08.00 - 12.00 uur | 18.00 - 22.00 uur
Wo: 08.00 - 12.00 uur | 18.00 - 22.00 uur
Do: 08.00 - 12.00 uur | 18.00 - 22.00 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur | 18.00 - 20.00 uur