lidmaatschappen

Personal Training

Moeite met het behalen van je doelen? Bij Total Spirit is het mogelijk om samen met een personal trainer te werken. Vraag aan een medewerker naar de mogelijkheden of neem contact op via sport@totalspirit.nl.

Own Performance PT logos-02
Graag stel ik mezelf even voor aan jullie. Mijn naam is Daniel Hendriks, oprichter van Own-Performance Personal training. Sommige zullen zich mij nog herinneren uit een eerdere periode dat ik bij Total spirit heb gewerkt. Sindsdien ben ik voor mezelf begonnen als personal trainer en ben ik nu bij Total spirit actief om jullie te helpen bij jullie doelen!
Own-Performance is er voor iedereen die door middel van meer te bewegen en/of betere voeding zijn/haar doelen wilt behalen. Ook het mentale aspect komt aan bod. Omdat ik er heilig in geloof dat een sterke mindset gelijk staat aan een sterke fysieke wil, gaan we er samen voor zorgen dat deze combinatie jou weer helemaal goed in je vel laat zitten!

Dus voor iedereen die wilt:
- Afvallen
- Spiermassa opbouwen
- Krachttraining
- Conditioneel
- Sportspecifiek wilt trainen

Of gewoon voor een gezellig en informatief gesprek, neem contact met me op via: 06-53478233, ownperformancept@gmail.com of spreek me aan in de club!