nieuws

Ledenvoordeel

Als lid van Total Spirit kunt u voordeel ontvangen op diensten en/of producten van andere organisaties. Deze organisaties zijn dan een partnership aangegaan met Total Spirit.

Sport-Inn Zsports
Als lid van Total Spirit ontvang je 10% korting op het gehele assortiment (exclusief aanbiedingen en al afgeprijsde artikelen). Je ontvangt deze korting middels het tonen van je lidmaatschapspas. ​

Je kan hier onder andere terecht voor sport en trainingskleding, sportschoenen en ander sportgerelateerde producten.

zsports-logo
De Locomotief
Total Spirit werkt samen met De Locomotief. Total Spirit biedt haar leden daarom 10% korting aan. Dit is enkel van toepassing voor het lid van Total Spirit en niet voor het gehele gezelschap.

Bezoek de website van De Locomotief voor informatie over onder andere de menukaart.

De Locomotief
Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen
Total Spirit werkt samen met Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen. Total Spirit biedt haar leden daarom 20% korting op de entree prijs. Tevens ontvangen leden 25% korting op een behandeling bij Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen. Dit ledenvoordeel is enkel geldig op vertoon van ledenpas en legitimatie.

Bezoek de website van Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen voor meer informatie over Sauna & Beauty De Thermen Nijmegen.

Logo-Sauna-Beauty-De-Thermen
Pitch & Putt Molenhoek
Total Spirit werkt samen met Pitch & Putt Molenhoek. Total Spirit biedt haar leden daarom 20% korting op Pitch & Putt en Voetgolf.

Meer informatie over Pitch & Putt Molenhoek
Pitch & Putt Golf is een variant op de gewone golfsport en is zowel leuk voor de beginner als voor de gevorderde golfers. Pitch & Putt speel je op een kleine 18-holes golfbaan, daardoor is het een snellere en makkelijkere sport dan gewoon golfen. Wie Pitch & Putt wil uitproberen hoeft geen golfervaring te hebben. Iedereen mag de baan op en materialen zijn inbegrepen. Kinderen vanaf 8 jaar zijn al welkom en dat maakt een dagje Pitch & Putt tot een leuk uitje met het hele gezin. Voor gevorderde golfers is Pitch & Putt een goede manier om hun korte spel te trainen.

Natuur, rust en ruimte zijn de kernwoorden van deze baan. Op het prachtige terras met uitzicht over de baan kunnen spelers heerlijk bijkomen. Deze Pitch & Putt golfbaan ligt in een schitterend bosrijk gebied. Door de hoogteverschillen ontstaat een voor Nederlandse begrippen 'buitenlandse' baan. Vaak liggen de tee's en de greens niet op dezelfde hoogte waardoor een extra dimensie aan het spel wordt toegevoegd.

Tarieven
18 holes Pitch & Putt Golf: € 12,80 p.p.
9 holes Pitch & Putt Golf: € 9,60 p.p.
Voetgolf: € 7,60 p.p.

PP_Logo_fc_pos_Molenhoek
Praktijk Mariposa Groesbeek
Total Spirit werkt samen met Praktijk Mariposa Groesbeek. Total Spirit leden ontvangen bij het eerste consult een gratis Zytoscan t.w.v. € 41,00 van Praktijk Mariposa Groesbeek.

Meer informatie over Praktijk Mariposa Groesbeek
Door intensief sporten en trainen heeft je lichaam wat extra’s nodig. Dat merk je als je spierpijn hebt of last van je gewrichten na het sporten. Geef je lichaam de aandacht en rust die het nodig heeft. Kom een keer ervaren wat Craniosacraal therapie voor jou kan betekenen.

De klachten die je kunt ervaren na het sporten, kunnen ontstaan doordat je lichaam blokkades in spieren of bindweefsel heeft gevormd. Blokkades kunnen ontstaan door langdurige stress, verkeerde houding, emotionele problemen, etc. Door middel van Craniosacraal therapie kunnen deze blokkades behandeld worden. Je lichaam zorgt dan zelf voor een soepel herstel en je krijgt hierdoor meer energie.

Voor meer informatie en de mogelijkheden www.praktijkmariposagroesbeek.nl

Vrijblijvend gratis gesprek of consult op woensdagochtend bij Total Spirit? Schrijf je in via het inschrijfformulier of via info@praktijkmariposagroesbeek.nl

NEW-logo-Mariposa
Strong Viking Obstacle Run
Total Spirit is officieel partner geworden van de Strong Viking Obstacle Run. Hierdoor kunnen wij jullie maar liefst €5,- korting aanbieden op de tickets van alle Strong Viking edities. Check de aftermovie en ga samen met ons de uitdaging aan. Inschrijven via: www.strongviking.com met code: SVOR376 Strong Viking Mud Edition - Official Aftermovie 2015
Official-Strong-Viking-partnerclub-transparant