Wounded Warriors Life Ride 2018

Tien jongeren van Pluryn (Werkenrode) doen mee aan het unieke fietsproject: Wounded Warriors Life Ride 2018. Samen met leden van het I CAN Wounded Warriors Cycling Team fietsen ze in juni 2018 in tien dagen van de Noordkaap naar Doorn. Een estafettetocht van meer dan 3.000 kilometer!

Total Spirit heeft een goede relatie met Pluryn. Daarom zijn we partner van het fietsproject geworden en ondersteunen we de jongeren in hun trainingsprogramma. Dit doen we door onze spinningruimte in de even weken op dinsdag van 16.00 uur tot 18.00 uur beschikbaar te stellen. Dit houdt in dat de spinningruimte op de genoemde niet voor leden beschikbaar is. De eerste training van de jongeren start op dinsdag 14 november en de samenwerking duurt tot en met maart 2018.

Het I CAN Wounded Warriors Cycling Team bestaat uit fysiek- en/of mentaal gewonde veteranen en een aantal belangrijke mensen uit hun directe sociale omgeving. Het fietsen, samen of alleen, helpt hen om op een andere manier met hun lichamelijke en psychische wonden om te gaan. De jongeren van Pluryn hebben ieder hun eigen verhaal. Het project laat zien dat samenwerking tussen kwetsbare groepen een versterkend en positief effect heeft. Dat stimuleren wij als sportschool graag.

Comments are closed.